Bliv en af os

Klik på den stilling, som du er interesseret (i bunden af siden)

Bliv en del af vores team

Vi ansætter løbende nye rejseledere, mindfulnessinstruktører og yogalærere. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores team, er denne side første skridt på vejen. 

Du kan se hvilke stillinger vi har ledige nederst på siden. Der findes en formular ved hver stillingsbetegnelse, som du kan udfylde. Når vi modtager formularen fra dig, betragter vi den som en ansøgning.

Krav om KRON-uddannelse (Gælder kun for rejseledere og instruktører)
Hvis du søger ind som 'Rejseleder KRON', 'Yogalærer KRON' eller 'Mindfulnessinstruktør KRON', skal du være opmærksom på at vi i de fleste tilfælde kræver at du deltager i en tilsvarende KRON-efteruddannelse. Uddannelserne foregår på Kreta, Cypern og i Thailand og koster ca. kr. 12.500,- incl. certificering. Derudover vil der være et 3-dags kursus i Danmark inden udsendelse, som betales af os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team!

Kh. Lisbeth Skøtt Tobiesen, Tid til ro

 

Ledige stillinger

Klik på overskriften for at se jobbeskrivelsen. Klik herefter på 'Ansøg denne stilling' i bunden af siden. Udfyld formularen og afslut med 'Indsend Ansøgning'.

Bemærk: Max. 200 tegn i hvert felt.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen