Yogarejse til Cypern

En uge med yoga, 
skøn cypriotisk mad,
4 stjernet hotel og fuld ugeprogram

Se Store billeder

Yoga i Cypern

8 dage med økologi, ro og yoga

Bestil din yogarejse til Cypern nu - klik her!

Athena Beach i Cypern ligger i den vestlige side af den græsktalende del af landet. Yoga retreatet frister med en smuk og frodig have med nyt poolområde og en enestående udsigt lige ned til vandet. 

Hotellets attraktive beliggenhed på første strandrække i den rolige ende af strandpromenaden ca. tre kilometer fra centrum af Paphos gør, at hotellet er særlig populært blandt par.

Vores yoga retreat er placeret i sit eget private område ned mod stranden. Her kan man sidde og nyde en kop kaffe eller en iskold drink i solnedgangen til lyden af bølgerne.

Opholdet er med morgen- aftensmad, der serveres i den hyggelige restaurant.

Alle værelser er velindrettede i eksklusiv, klassisk stil med balkon, fladskærms-TV, aircondition, hårtørrer, køleskab, el-kedel, samt eget bad og toilet. 

Balkonerne er møbleret med to stole og et bord.

Vores yogaretreat har flere restauranter, lobbybar, pool med gratis solstole, spaområde med mulighed for at tilkøbe massage, samt fitness med gratis holdtræning. 

Der er desuden gratis WiFi på hotellet.

Athena Beach
Athena Beach

Hvad siger vores gæster om vores rejser?

Hotel video fra Cypern

Du kan se flere videoer på vores Youtube-kanal. God fornøjelse!

Program for rejsen til Athena Beach (Yogarejse)

8 dage med 7 nætter på retrætet. Dansk rejseleder og dansk yogalærer under hele opholdet.

Dag 1

Ankomst til Cypern

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Din rejse begynder allerede, når du ankommer i lufthavnen. Her kan det være en god idé, at du tager dig tid til at sidde og nyde en kop te eller kaffe, så du langsomt kan forberede dig på flyveturen og alle de gode ting, der venter forude.

Flyveturen er en direkte forbindelse til Larnaca, der er den største lufthavn i Cypern (Den græsktalende del).

Lufthavnen ligger på sydkysten i den østlige af landet ca. to timers kørsel fra retrætet. Ved ankomst til Cypern bliver du mødt i lufthavnen af vores dansktalende rejseleder.

Herefter kører vi direkte til retrætet i privat bus.

Ved ankomst bliver vi indkvarteret i vores værelser på Athena Beach. 

For de af vores gæster, som ankommer sent, vil der være lidt mad klar, så man kan få lidt i maven, inden det er tid til at finde til ro på værelset, og få sig en god nats søvn.

Larnaca
Athena beach

Dag 2

Velkomst cocktail og introduktion til yoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Yogarejse til Pafos

Der er morgenmad hver dag fra 08.00 til 10.30. Morgenmaden er rig og nærende ovenpå en god omgang yoga. Den består af brød, æg, frisk frugt, ost, pålæg, græsk yoghurt, honning, marmelade og müsli. Der vil desuden være kaffe, the, vand og juice.

I dag vil vi gerne invitere til en lille introduktion af stedet og området vi er i. Midt på dagen vil vi gerne invitere til velkomstmøde og en rundvisning på retrætet.

Derefter vil der være en kort byvandring til Pafos havneby. Her vi vil fortælle om byens historie og kirkeliv, og der er mulighed for at spise frokost på en af de hyggelige tavernaer (for egen regning).

Man kan også følges med rejselederen tilbage til retrætet. Byvandringen er på ca. 2 km i alt.

Sidst på eftermiddagen vil der være halvanden times yin yoga og introduktion til denne yogaform og dens gavnlighed for kroppen.

Aftensmadens består af en buffet, i restauranten eller hvis du har lyst til at spise maden på din terrasse, er du også velkommen til det.

Maden er varierende, men der er mulighed for at tilgodese alle behov og ønsker om mad.

Der vil hver aften være tre retter, derudover har vi inkluderet et glas vin til maden. Øvrige drikkevarer er for egen regning.

Dag 3

Yoga og byvandring

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Denne dag starter også med nogle dejlige morgenstræk og meditation. I løbet af formiddagen vil vi invitere dig på en længere vandretur, hvor vi går til Pafos og nyder byen og dens mange muligheder.

Rejselederen vil fortælle om området og historien om den tyrkiske invasion og andre historier fra området.

Sidst på eftermiddagen rundes der af med introduktion til mindfulness og en en kort yogasession. I introduktionen til mindfulness kan du lære om begreberne og baggrunden for mindfulness.

Her kan du bl.a. få et indblik i, hvordan du kan bruge det i din egen hverdag. Vi har en tendens til at lade tankerne flyve og mentalt hele tiden være et skridt foran, hvor vi fokuserer på det næste, vi skal nå eller dvæler ved fortiden.

Mindfulness dækker over en række teknikker, der har til formål at skabe fokus på bevidst nærvær og derigennem skabe en tilstand af tilstedeværelse, hvor man er nærværende i det, man gør her og nu.

Det kan f.eks. være noget så simpelt som at øve sig i at være bevidst tilstede i tanker og følelser, når man eksempelvis børster tænder, laver mad eller kører bil.

Aftensmaden serveres igen i restauranten.

Cyprus yoga

Dag 4

Den rolige dag med yoga (Mulighed for udflugt til Latchi og Blue Lagoon)

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter et par dejlige introduktionsdage, er der mulighed for at slappe af med en rolig dag. Programmet for dagen består af morgenyoga og meditation og Yin yoga sidst på dagen.

Der er god mulighed for at bruge dagen ved baren, ved poolen eller gå en tur i området. Der er mange områder omkring retrætet, hvor man kan sætte sig, nyde udsigten og dufte havets aromaer.

Vi har desuden nogle mindfulnesskort med nærværs- og sanseøvelser i naturen, som vi vil invitere dig til at prøve, hvis du har lyst.

Udsigten fra yogaretrætet i Cypern

Dag 5

Yoga og vandretur på Adonis og Aphrodites Nature Trail

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Denne dag står i udflugtens tegn, så efter morgensessionen og en god morgenmad, vil vi tage en madpakke med og begive os ud på en lidt længere vandretur i området.

Vandreturen er med moderat stigning og foregår i kuperet terræn, så den er lidt mere krævende, end den første tur. Vi holder altid gode pauser undervejs og går i et roligt tempo, så alle kan være med.

Sidst på eftermiddagen inviterer vi til stilhedsmeditation og yin yoga på retrætet.

Dag 6

Yoga og strandtur med frokost

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Pafos yoga rejse

Programmet for dagen står på en udflugt (tilkøb) til Latchi og Blue Lagoon, hvor vi har inkluderet en frokost ved havet. På udflugten er der mulighed for at snorkle (udstyr kan lånes). Du vil opleve en helt anden side af Cypern, end den man oplever i turistområderne på sydøstsiden. Lisbeth og John har boet i Cypern siden 2014, og det, vi kommer til at opleve, er nogle af deres yndlingssteder.

Vi slutter dagen af med yoga og meditation.

Dag 7

Reflektionsdag med bobler og solnedgang på stranden

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi mødes til hatha yoga om morgenen, som vi plejer.

Du kan bruge denne sidste dag til at reflektere over opholdet og hvad det har givet, eller brug dagen til ekstra meditation, en gåtur på egen hånd eller noget fjerde. Har du f.eks. lyst til at integrere nogle af yogaøvelserne eller meditationerne i din dagligdag, kan det være en god ide at få skrevet nogle noter til dig selv, mens det endnu er frisk i hukommelsen.

På den måde kan du bedre holde fast i den gode følelse omkring dine nye og givende tiltag.

Sidst på eftermiddagen inviterer vi til en fælles refleksion over ugens yoga. Her får du bl.a. yogalærerens tips til, hvordan du kan holde fast i god yogapraksis efter hjemkomsten. Vi slutter af med fælles yin yoga og afspænding.

Før aftensmaden, vil vi gerne invitere til champagne og solnedgang ved stranden.

Dag 8

Hjemrejse fra Cypern

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden er det tid til at få pakket og sagt farvel. Gæsterne skal forlade værelserne senest kl. 11.00. Herfra kører vi samlet til lufthavnen, i en privat bus ved middagstid.

Vores dansktalende personale tager med i lufthavnen og hjælper med check-in for begge hold. Flyvetiden til Danmark er ca. 4 timer og 20 minutter.

Yoga til athena beach

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Cypern udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 76125251, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Rejserne fra Billund står anført som 9-dages rejser fordi er er hjemkomst efter midnat. Antallet af overnatninger er den samme.

 

Garanteret afgang
Vi garanterer at vi er nok deltagere til at gennemføre alle vores flyrejser i 2021.
Vi lægger nemlig ikke flere rejser op, end vi ved vi kan sælge.

Hvis vi aflyser af andre årsager, får du alle dine penge tilbage - kontant indenfor 14 dage!

 Vi aflyser automatisk, hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser.

 

Priserne inkluderer:

 • Direkte fly t/r samt transfer til yogaretrætet
 • Indtjekket bagage samt håndbagage
 • Modtagelse i lufthavnen i Cypern af vores dansktalende rejseleder
 • Transport til hotellet t/r
 • 7 nætter på Athena Beach Hotel
 • 7 gange morgenbuffet med lokale specialiteter
 • 7 gange aftenbuffet med rige muligheder
 • 6 gange morgenyoga 
 • 5 gange eftermiddagsyoga
 • Velkomst cocktail og introduktion til yoga
 • Byvandring i den historiske havneby Pafos
 • Strandtur med frokost
 • Vandretur på Adonis og Aphrodites Nature Trail
 • Udflugt til Latchi og Blue Lagoon (tilkøb)
 • Bobler og solnedgang på stranden
 • Fælles urtebad med kaffe og te
 • Dansk rejseleder
 • Alle skatter og afgifter, samt EU-pakkerejseansvar

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, frokost, a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu), lommepenge og personlige indkøb
 • Udflugt til Latchi og Blue Lagoon (tilkøb)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for eneværelse 

 

 

Derfor skal du vælge denne rejse

✅ Fantastisk beliggenhed med den smukkeste udsigt til havet
✅ Halvpension med morgen -og aftenbuffet.
✅ 300 årlige solskinsdage og EU's reneste badevand
✅ Skønt poolområde i hyggelige omgivelser
✅ 4 stjernet retræteophold

 

 

Værelsestyper på Athena Beach 

Vi har to forskellige værelsestyper på Athena Beach Hotel. Du kan læse mere om de forskellige værelsestyper nedenfor.

 

Klassisk dobbeltværelse med havudsigt (26 kvm.)

Værelserne i denne kategori har skøn udsigt udover havet med haven og poolen i forgrunden. to sengepladser (dobbeltsenge eller enkeltsenge) og privat balkon, samt eget badeværelse.

Værelserne har gode faciliteter, der sikrer høj komfort, blandt andet luksussenge fra Simmons®, køleskab, kaffe/te faciliteter (der genopfyldes dagligt), aircondition og centralvarme (afhængig af årstiden), badekåber og -tøfler, strygejern og strygebræt, samt 26' LCD satellit-TV.

Badeværelserne er med badekar og/eller bruser, WC og håndvask. Der er desuden shampoo, balsam, body shampoo og håndsæbe på badeværelserne.

 

Athena Beach

 

Klassisk dobbeltværelse uden udsigt (26 kvm.)

Værelserne i denne kategori har to sengepladser (dobbeltsenge eller enkeltsenge) og privat balkon uden specificeret udsigt, samt eget badeværelse.

Værelserne har en række gode faciliteter, der sikrer høj komfort, blandt andet luksussenge fra Simmons®, køleskab, kaffe/te faciliteter (der genopfyldes dagligt), aircondition og centralvarme (afhængig af årstiden), badekåber og -tøfler, strygejern og strygebræt, samt 26' LCD satellit-TV.

Badeværelserne er med badekar og/eller bruser, WC og håndvask. Der er desuden shampoo, balsam, body shampoo og håndsæbe på badeværelserne.

Athena Beach

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 76125251 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Cypern
Ved ankomst til lufthavnen i Cypern finder du vores rejseleder i ankomsthallen, lige efter toldkontrollen. Når du først har passeret toldkontrollen, kan du ikke komme tilbage igen. Det er derfor vigtigt, at du har alle dine kufferter og tasker med.

Når alle gæster er kommet igennem toldkontrollen, går vi samlet ud til vores bus, der kører direkte til retrætet. Ved ankomst til retrætet skal du aflevere dit pas ved check-in, og der udleveres herefter værelsesnøgler. Passene kan hentes igen dagen efter, når de er blevet registreret.

Første inkluderede måltid er aftenmåltidet på ankomstdagen.

Drikkepenge
I Cypern er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på retrætet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt, at man lægger lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis man har været tilfreds. EUR 10-20 den sidste dag er passende. Har man været på heldagstur, vil EUR 5,- til chaufføren være passende. Når man spiser på restaurant uden for retrætet, er det normalt at runde op med 8-10 %. 

Ekstra opredning
Alle værelser har som minimum to standardsenge. Derudover kan der i de nye værelser reddes op til en ekstra person. Opredningerne er som regel af ringere kvalitet end standardsengene. Det kan være en sovesofa, en drømmeseng, en udtræksseng eller udtræksstol. Der ydes som regel kompensation herfor i form af ekstrasengsrabat. Dette fremgår af billet-rejsebeviset.

Forsikring
Det gule Sygesikringskort dækker ikke kroniske lidelser, hjemrejse eller arbejdsrelaterede rejser. Det er derfor vigtigt, at der tegnes en forsikring, der dækker hjemtransport og evt. sygdom (kroniske lidelser eller arbejdsrelaterede rejser). Hvis man har en kronisk lidelse, kan man sikre sig minimumsvilkår, svarende til den lokale behandlingsstandard. Det kræver et såkaldt blåt kort, der udstedes af kommunen.

Afbestillingsforsikring samt rejseforsikring kan tegnes gennem Tid til ro ApS. Det påhviler kunden selv at fremskaffe dokumentation for sygdom, skade, tyveri m.m. under ferien. Tid til ro ApS har ikke mulighed for at fremskaffe politirapport, lægeerklæring el. lign. efter hjemkomsten.

Føntørrer
Alle værelser og lejligheder har føntørrer samt stik til 220 V, hvis man ønsker at medbringe sin egen. Bemærk at der anvendes britiske stik med tre ben, så tag evt. en adapter med hjemmefra. Ellers kan adapters købes i kiosken i landsbyen.

Gæst i et andet land
Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Eksempelvis tager cyprioterne meget let på tilværelsen – især når det kommer til det med accept, når tingene trækker ud og tidspunkter generelt. Tingene er heller ikke så velorganiserede som i Skandinavien, og man kan derfor godt opleve, at tingene tager lidt længere tid, end vi er vant til.

Lad det ikke blive et irritationsmoment. Det hører sig til i syden og er en del af den lokale kultur. Tag det som en oplevelse, og nyd, at du er på ferie. Det fører som regel ikke noget godt med sig, hvis man begynder at skælde ud eller irettesætte.

Cyprioterne er mere udfarende, men også mere konservative, end vi er vant til fra Danmark. De er vandt til at følelserne kan sidde uden på tøjet, men de er generelt meget høflige og respektfulde i sprogbrug og i omgangen med andre mennesker. På retrætet opleves de lokale cyprioters service og adfærd som hjemlig, særdeles venlig, og meget gæstfri.

Håndklæder
Alle værelser har ansigtshåndklæder, almindelige håndklæder og badehåndklæder. Der er håndklædeskift tre gange i løbet af opholdet samt efter behov. Du skal blot lægge håndklædet på gulvet eller give personalet besked.

Kaffe- og tefaciliteter mv.
Alle værelser har el-koger samt en lille skål med tebreve og Nescafé.

Det er desuden muligt at købe græsk kaffe samt espresso og andre specialitetskaffer, te, øl, vin og sodavand. Det foregår i restauranten.

Kriminalitet
Rebuplikken Cypern er det land i verden med mindst kriminalitet, målt blandt de små OECD-lande med under 5 mio. indbyggere.

Øen er delt i to, det tyrkisksindede besatte Nordcypern og det græsksindede FN-anerkendte Republikken Cypern i syd. Republikken Cypern er med i EU og er et velfungerende land med gode sygehuse, velstand og gode uddannelser. Grænsen mellem de to territorier, er bevogtet af FN. Der er stadig en uløst politisk konflikt, men det er ikke noget man mærker til.

Læge
Nærmeste lægeklinik ligger i Pafos ca. 5 minutters kørsel fra retrætet. Lægen kommer gerne på sygebesøg.

Medicin
Nærmeste apotek ligger i Pafos, ca. 5 minutters kørsel fra retrætet. Vi kan som regel få lægen til at tage lidt medicin med, når han er på sygebesøg, så vi undgår transporten til apoteket.

Pas og visum
Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. For rejser til Cypern kræves der ikke visum for danske statsborgere eller for statsborgere fra andre EU- eller EFTA-lande.

Bestil nyt pas i god tid, og beregn mindst en måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas eller, som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den cypriotiske ambassade, og i givet fald om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Prisniveau
Forvent at prisniveauet i Cypern er 31-44 % lavere end i København (nov. 2019).

Påklædning
Selve opholdet handler om at slappe af. En del af det at slappe af handler om at være afslappet klædt. Vi lægger op til praktisk fritidstøj om dagen og ’smart casual’ om aftenen, dvs. polo/skjorte og pæne shorts eller lange bukser til mænd samt skjorte/bluse, shorts/lange bukser eller afslappet uformel kjole/nederdel til kvinder. Vi fraråder højhælede sko eller stiletter på grund af ujævnt terræn.

Medbring praktisk sportstøj, som du kan bevæge dig i, når du laver yoga. Evt. lag-på-lag-tøj, som kan tages af og på afhængig af vejret.

I det sene efterår og det tidlige forår kan aftenerne være lidt kølige, så husk at medbringe en varm trøje.

Rejsevejledningen for Cypern
Hvis rejsevejledningen for Cypern er orange eller rød 3-14 dage før afrejse, aflyser vi automatisk rejsen. Alle tilmeldte gæster vil derefter frit kunne vælge mellem fuld refusion kontant indenfor 14 dage, eller en gebyrfri ombooking til samme rejse på et senere tidspunkt på samme vilkår. Man kan også vælge en gebyrfri ombooking til en hvilken som helst anden rejse eller et ophold i Danmark.

Du kan læse rejsevejledningen på udenrigsministeriets hjemmeside.

Rygepolitik
Der må ryges på private udendørs terrasser. Dog kun så længe andre gæster ikke føler sig generet. Det er ikke tilladt at ryge på værelserne eller øvrige fællesarealer på retrætet. Heller ikke udendørs. Uden for retrætet henstiller vi til, at der vises hensyn til de øvrige gæster. Det er vigtigt at være opmærksom på, at mange sansestærke gæster samt allergikere er følsomme overfor tobaksrøg.

Solbeskyttelse
Selv i de kolde måneder er UV-indekset højt i Cypern og landet har ca. 300 solskinsdage om året, så selvom du måske rejser i november eller marts, vil der stadig være brug for solbeskyttelse. Vi anbefaler derfor at anvende en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50. Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00. I forbindelse med yogaen anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til. Til udflugterne anbefaler vi et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit
Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Støj
Athena Beach Hotel er ikke et silent retreat. Det er et yogaretreat, hvor der er plads til livfuldhed. Man skal derfor ikke regne med, at der er fuldstændig ro. Der vil være et blandet lydbillede, der vil bære præg af livfuldhed, tale, latter og måske endda fællessang. Man skal også forvente at der kan være lyde fra restauranten og salen, når der dækkes op eller møbleres rundt.

Sæson og deltagerantal
Når vi når ind i marts, ligger Cypern hen i en duftende orgie af blomster og krydderurter. I dagtimerne kommer temperaturerne op på 25 grader, og allerede i løbet af maj-juni måned kommer temperaturerne op på 32 grader i dagtimerne. Det regner almindeligvis kun i byger, og nætterne er behagelige.

Om sommeren fra juli-august, falder der sjældent regn. Temperaturerne stiger kraftigt og kan nå helt op på 40 grader i dagtimerne. Især i august kan ekstreme temperaturer være et problem for personer med kredsløbsbesvær.

Efteråret (september-november) er ligesom foråret (marts-maj) optimal for vandreture i bjergene. Temperaturerne falder til et mere behageligt niveau omkring de 25-29 grader i september og oktober samt 8-25 grader i november. Havet holder længe på varmen, og vandtemperaturen kan sagtens holde sig på de 22-25 grader helt ind i november. I slutningen af november kan nætterne begynde at blive kølige, og vejret begynder så småt at blive mere ustadigt med regnbyger ind imellem. Fra december måned bliver det nødvendigt med en varm trøje eller sweater i løbet af dagen, og det er almindeligt med vedvarende regn, ligesom det kan blæse op i løbet af dagen og blive køligt om natten.

Alle rejser gennemføres ved minimum 10 deltagere. Grupperne kan variere i størrelse og ligger typisk på 16-20 personer i lavsæsonen, og 20-28 personer i højsæsonen.

Telefon og netværk
Der er begrænset mobildækning på retrætet.

Tøjvask
Vi anbefaler tøjvask i hånden. Tag evt. lidt vaskepulver med hjemmefra. Alternativt kan det købes i Pafos.

Valuta
Valutaen i Cypern er Euro. Kursen er ca. 745, dvs., at 100 Euro svarer til ca. 745 danske kroner.

Vand
Vandet på retrætet kan drikkes fra hanen eller købes på flaske.

Værelsets aflevering
Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Værelset skal være klargjort til nye gæster senest kl. 15.00. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen.

WiFi
Der findes gratis trådløs internet på retrætet. Vi anbefaler at begrænse brugen af emails, SMS og mobiltelefoni på retrætet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man går en tur eller diskret sender en SMS.

Yoga
Den yoga, vi dyrker, er fortrinsvis Hatha yoga og Yin yoga for begyndere og let øvede, som derudover tilpasses den enkeltes niveau. Rejsen inkluderer 18 timers yogaundervisning inkl. introduktion, tips, meditationer, afspænding/body scan og refleksion.

Hvis du aldrig har dyrket yoga før, eller hvis du næsten lige er startet, anbefaler vi, at du deltager i introduktionerne. 

Øvelserne tilpasses niveauet, dvs., at øvelserne ikke er så teknisk svære. Selv hvis du ikke er begynder, vil du sagtens kunne blive udfordret. Vores yogalærer er god til at få alle med, således at alle kan udvikle sig på hvert deres niveau (begynder og let øvet).

Yogaudstyr
Vi har alt det nødvendige udstyr på retrætet, inkl. yogamåtter, bolsters, blokke etc. Hvis du har din egen yogamåtte, som du er glad for, er du naturligvis velkommen til at medbringe den, men det er ikke noget krav, at man selv har sit eget udstyr med.

Athena Beach

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.