Yogarejse til Castillo de Monda, Andalusien

8 dage med yoga, natur og landsbyliv

Yoga på Borgen

En uge med yoga, andalusisk gourmet og landsbyliv

Se video introduktionen fra retrætet ovenfor.


Se priser og afgange - klik her!

 

Vores yogarejser henvender sig til alle. Både dem der har dyrket yoga før, og dem der skal prøve yoga for første gang. Vores danske yogalærere sørger for at programmet er tilrettelagt, så alle får noget ud af det, uanset om man er nybegynder eller lettere øvet.

Vi ynder at gøre tingene på en rolig og kravfri måde. Vi kan lide at mærke efter, og presser ikke os selv ud over hvad der føles rart, når vi laver øvelserne. For os handler yoga om processen og ikke så meget om målet. Og processen skal være en god oplevelse.

Vi spiser ikke nødvendigvis vegetarisk hver eneste dag, men veksler lidt mellem vegetariske aftener og traditionelle aftener. Vi drikker også vin til maden. Hvis vi har lyst. Retrætet tilbyder også vegansk menu. Såfremt at det ønskes, skal du oplyse det ved bestilling af din rejse, så vi kan informere køkkenet.

Hvis man er vegetar er det i øvrigt ikke noget problem, vores køkken laver fantastisk vegansk og vegetarisk mad.

For os handler det om at nyde livet - og yogaen. Og den smukke natur, landsbylivet, maden, søvnen, solen - og alt det andet, der hører med, når ferien foregår på en gammel restaureret borg, på toppen af Monda, en af de hvide andalusiske landsbyer.

Brug retrætet til at blive genopladet langt væk fra dagligdagen i et fredfyldt landsbymiljø ude på landet. Opholdet inkluderer daglig yoga, meditations- og afspændingsøvelser, morgen- og aftensmad, guidede vandreture, og meget mere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig. Telefon 76 12 52 51.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

De bedste hilsner 

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulness instruktør og certificeret stress coach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen